Paul Pogba állítólag által keresett Madrid Bosses Madridban állítólag akarunk visszatérni a Galacticos korszakban, amikor a hatalmas nevek, mint Zidane, Luis Figo, Ronaldo, David Beckham és Roberto Carlos hoztak a klub. A kiadások már sokkal fenntartva az elmúlt években, és mentett nagy díjakat szereti a Cristiano Ronaldo és Gareth Bale.

3. Eden Hazard korábban azt mondta, az ő ambíciói játszani Madrid Ronaldo eladták Juventus közel £ 100million tavaly nyáron, de nem cserélték és a Real helyett nézett elősegítése belülről. Magától értetődő, a Real főnökök ünneplik árbevétele meghaladja a £ 640million az elmúlt szezonban, és hajlandóak költeni egy nagy darab a trió elit játékosok. LIVE talkSPORT talkSPORT az otthoni élő labdarúgó! Itt van, mi jön a talkSPORT és talkSPORT 2 …

West Brom vs Birmingham (péntek, 20:00) – talkSPORT 2 Brighton vs Southampton (szombat, 15:00) – talkSPORT 2 West Ham vs Everton (szombat, 05:30) – talkSPORT Middlesbrough vs Norwich (szombat, 05:30) – talkSPORT 2 Portsmouth vs Sunderland (vasárnap 02:30) – talkSPORT 2 Mbappe már letelepszik az egyik a világ legjobb csatára mindössze 20, míg Hazard nem tett titkait ambícióit hogy egy nap játszani Madridban. Pogba is állítólag imádott Zidane és a közelmúltban elismerte az ő álma játszik a spanyol fővárosban.

Anglia lesz abban a reményben, hogy befejezze a 2019 túra a Karib-tenger egy nagy hivatkozva egy sor győzelem a T20S. Miután elveszítette a tesztsorozat, Anglia összeomlott az utolsó egy-dayer elveszíteni hét wicketet és a végén befejező két játék minden.

3. Anglia veszi a nyugat-indiai, az első T20 St Lucia Eoin Morgan oldalán most keresi Value dogecoin ma, hogy ez a harmadik alkalommal szerencsés, ha a két fél menni fej-fej három T20S, amelyek közül az első ma. talkSPORT lesz teljes és kizárólagos lefedettség minden labdát, és itt van, hogyan tudsz ráhangolódni. FRISS HÍREK CRICKET szakács visszatérése?

Alastair Cook visszatér Angliába Teszt csapat nem zárható ki “gyenge formája MCC slam Ravi Ashwin felett„Mankad”elbocsátás után drámai U-turn IGEN HE CAM Marcus North támogatja Cameron Bancroft, hogy jó legyen vezére Durham mindig megvan Alastair Cook találatok veretlen 150 első inning óta Test öregségi Csak nem Krikett Buttler a „mankad” vihar, mint Anglia csillag ellentmondásosan elfogy IPL gyilkos Gough indít dühös rant North Durham és a apponting Bancroft kapitány siet Watch Surrey ütőjátékos hit szenzációs 25- labda század ellen Lancashire Nyugat-India vs Anglia első T20: Mikor és hol az első T20 nemzetközi sorozat kerül sor kedd, március 5. és tartják meg a Darren Sammy Stadionban St Lucia. Nyugat-India vs Anglia ötödik ODI: Mi az Egyesült Királyságban kezdési időpont az első labdát az első T20 is be kell bowled 20:00 GMT.

Az időeltolódás a Nyugat-Indiában négy óra mögött az Egyesült Királyságban. 3 Nyugat-India csillagos Chris Gayle remek volt Anglia ellen a Odis Nyugat-India vs Anglia első T20: Hogyan kell hallgatni az első T20 és a többi Anglia túra a Karib lesz élőben talkSPORT 2. Lehet fogni a kereset ide kattintva az élő kommentár patak, vagy a rádió lejátszó alább. Akkor is hallgatni a talkSPORT App, a DAB digitális rádió vagy MW 1053 vagy 1089.

További információ arról, hogyan hallgathatja LIVE talkSPORT kattintson ide. 3. Anglia és Nyugat-Indiában felhívta a ODI sorozat 2-2 Nyugat-India vs Anglia első T20 csapatok Anglia: Hales, Bairstow, Root, Morgan, Denly, Billings, Willey, T Curran, Plunkett, Jordánia, Rashid. Nyugat-India: Gayle, Pooran, Hope, Darren Bravo, Hetmyer, Holder, C Brathwaite, nővér, Allen, Cottrell, Thomas.

Nyugat-India vs Anglia első T20: Élő scorecard
Miután Anglia megrohamozta a győzelem az első T20 ellen Nyugat-Indiában, Mark Nicholas és a talkSPORT csapat hozza meg az összes reakciót és beszélni csillag ember Jonny Bairstow.
Anglia szándéka az, hogy vessen véget a 2019 túra a Karib-tenger egy nagy harmadik T20 győzelem az utolsó játék.

Eoin Morgan oldalán uralták a Windies a T20 sorozat és nyert egy mamut 137 fut a pénteki mérkőzés miután gurított az ellenfelek ki csak 45. 3. Anglia veszi a Nyugat-Indiában a harmadik és egyben utolsó T20 ma Miután egy nehéz teszt sorozat és vegyes eredmények az egy dayers, Anglia szeretne igényelni egy másik T20 győzelem az utolsó játék az utat a trópusokon. talkSPORT 2 lesz teljes és kizárólagos lefedettség minden labdát, és itt van, hogyan tudsz ráhangolódni.

FRISS HÍREK CRICKET szakács visszatérése? Alastair Cook visszatér Angliába Teszt csapat nem zárható ki “gyenge formája MCC slam Ravi Ashwin felett„Mankad”elbocsátás után drámai U-turn IGEN HE CAM Marcus North támogatja Cameron Bancroft, hogy jó legyen vezére Durham mindig megvan Alastair Cook találatok veretlen 150 első inning óta Test öregségi Csak nem Krikett Buttler a „mankad” vihar, mint Anglia csillag ellentmondásosan elfogy IPL gyilkos Gough indít dühös rant North Durham és a apponting Bancroft kapitány siet Watch Surrey ütőjátékos hit szenzációs 25- labda század ellen Lancashire Nyugat-India vs Anglia harmadik T20: Mikor és hol a harmadik T20 nemzetközi sorozat kerül sor vasárnap, március 10. és tartják a Warner Park Saint Kitts.

Nyugat-India vs Anglia harmadik T20: Mi az Egyesült Királyságban kezdés Az első labda a harmadik és egyben utolsó T20 van beállítva, hogy bowled 20:00 GMT. Az időeltolódás a Nyugat-Indiában négy óra mögött az Egyesült Királyságban.

3. Anglia veszi a Nyugat-Indiában a harmadik és egyben utolsó T20 ma Nyugat-India vs Anglia harmadik T20: Hogyan kell hallgatni a végleges játék Anglia túra a Karib lesz élőben talkSPORT 2. Lehet fogni a kereset ide kattintva az élő kommentár patak, vagy a rádió lejátszó alább. Akkor is hallgatni a talkSPORT App, a DAB digitális rádió vagy MW 1053 vagy 1089. További információ arról, hogyan hallgathatja LIVE talkSPORT kattintson ide.

3. Anglia veszi a Nyugat-Indiában a harmadik és egyben utolsó T20 ma Nyugat-India vs Anglia harmadik T20 csapatok Anglia: Hales, Bairstow, Root, Morgan, Denly, Billings, Willey, T Curran, Plunkett, Jordánia, Rashid. Nyugat-India: Gayle, Pooran, Hope, Darren Bravo, Hetmyer, Holder, C Brathwaite, nővér, Allen, Cottrell, Thomas. Nyugat-India vs Anglia harmadik T20: Élő scorecard

Thierry Henry már kifosztották Monaco, és helyébe Leonardo Jardim. Az Arsenal legendája csak októberében kinevezett, de az eredmények már nagyon gyenge, mivel ő vette át csak négy győzelem 20 mérkőzés. 2. Henry csak októberében kinevezett A férfi, cserélni, Jardim, mára rendkívül jött vissza, hogy cserélje ki a Világkupa-győztes a két és fél éves szerződést.

Henry felfüggesztették, csütörtökön este, miután hívás egy ellenzéki játékos nagymamája a „kurva” figyelemre méltó kitörés és közepette jelentések az elégedetlenség a színfalak mögött. Bár a 41 éves őszintén bocsánatot kért, úgy tűnik, mintha a kár már megtörtént, és azóta fizetett érte a munkáját. A nyilatkozatot a személyes Twitter fiókot, Henry írta: „Ez nagy szomorúság, hogy társaságát AS Monaco.

2. Henry játszott Monaco csatlakozás előtt Arsenal „Annak ellenére, hogy a harcok és nehézségek találkoztunk végig a rövid út, én mindig élveztem az időmet ezen a csodálatos klub. „Az ambíció és a filozófia a napon csatlakoztam mindig, hogy a klub az első. Meggyőződésem, ebben a csoportban a játékosok és a csapat összes legutóbbi új dedikálások most jobb állapotban, hogy kezeljék a második része a szezonban, és menni a győztes futni, és teljesítik ez teljes potenciálját. „Különösen szeretnék köszönetet Vadim Vasziljev, és Michael Emenalo aki így nekem ezt a lehetőséget, az én gyerekkori klub és természetesen a rajongók és a munkatársak, akik az adott nekem egy ilyen meleg fogadtatásban során hivatali időm.

  • Facebook
  • Google Plus